Om oss

Johan Rejsby Elektriska är ett nystartat elektrikerföretag som drivs av mig, Johan Rejsby. Jag har många års erfarenhet från alla typer av elinstallationsarbeten och har arbetat som elektriker i över 20år.  

Som elektriker är förstås säkerhet det absolut viktigaste vid utförande av ett elarbete. För att man ska få starta eget företag och stå för andras (och sin egna) säkerhet måste man ha en så kallad ´Allmän Behörighet´.
Detta är en vidareutbildning efter grundläggande certifierad elektrikerutbildning, samt antal utförda lärlingsår.
Året 2011 avslutade jag min vidareutbildning och fick därmed min behörighet att utföra elrelaterade tjänster i eget företag.

JR Elektriska står för:

  • Säkerhet
  • Kvalitet
  • Personligt engagemang


Säkerhet
JR Elektriska följer de regler och föreskrifter som beskriver hur elinstallationer ska utföras, vilka ges ut av Elsäkerhetsverket.

Kvalitet
Val av material tillika utfört arbete skall hålla fullaste klass. Målet med varje utfört arbete skall vara en rekommendation för kommande uppdrag.

Personligt engagemang
JR Elektriska vill att varje kund känner ett genuint personligt engagemang, som för oss innebär lyhördhet, flexibilitet samt trevligt och respektfullt bemötande.kunder om Jr ELEKTRISKA;

Gunilla Cederquist, Hässelby;
Johan Rejsby är en väldigt ödmjuk, trevlig och tillmötesgående hantverkare.
 

Daniel Sjöholm, Solna;
Proffsigt och trevligt bemötande. Utfört arbete med högsta kvalitet.


elhjälp?

Maila oss idag!
Svar inom 24 timmar!

info@jrelektriska.se

TELEFON:
0723-380224